Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kht salama kht salama UKK

Eli siis täällä UKK= usein kysytyt kysymykset , tässä muutamia joita ei tarvitsisi kysyä aina (: Luethan tämän ennen kuin lähdet kirjoittamaan vieraskirjaan , kiitos (:

Myytkö tuon tai tuon ?

- Eli siis en myy mitään hevosta ellei toisin ilmoiteta (: , seuraile ahkeraan sivuja niin huomaat kyllä !:'D

Voisitko tehdä mulle tilarin jos maksan vaikka tämän tai tämän verran ?

- Oukei , otetaanpa taas asiaksi nämä , tilarit. Niitä en tee , tuskin tulen enää tekemäänkään , aivan sama minkäverran maksaisit siitä ! Joillekkin tutuille ja välillä muillekkin ( jos innostusta riittää ) voin tehdä.

Voisinko alkaa hoitaa tuota tai vaikkapa tuota toista heppaa ?

- Yksinkertaisesti et . kirjoitan kyllä tänne jos joku polle on vailla hoitajaa / kisaajaa , nyt sellaista pulaa ei ole :)

Voinko tulla sinulle tänään tai viikonpäästä valmennukseen tai tunneille ?

- Aloitan taas tunnit ja valkat. Lähinnä viikonloppuisin. Viikolla vain tiistaisin ja perjantaisin. Kyseleppä viekussa :)

Haluisin tulla käymään vaikka muutaman päivän päästä !?

- No jos sinut tunnen niin kyllä se luultavasti sopii , mut hei oikeesti ! , luuletteko et joku ihan tuntematon tyyppi netistä voisi tulla noin vain ?!?! , okei , tutustuminen ennen sitä , sitten voin harkita jo asiaa ;) !

Pliiis , tee uusi heppa tallillesi niin voisin alkaa hoitaa tai tulisin ainakin moikkaan !!

- Eiköhän toi hoitaminen oo tuttu juttu jo , en ota hoitajia noin vain mistä sattuu , ja en tee teidän pillin mukaan heppojakaan!:'D, teen niitä juuri silloin kuin ehdin (en kovin usein ) sillä aika ei tahdo riittää :'( !

Käykö y-työ tai ystävyys ?

- Molemmat käy, mutta jos alat y-työhön se edellyttää että ollaan yhteistyössä jollain tavalla ja pidetään yhteyttä mesen tai vieraskirjojen avulla.. Tapaaminenkin voisi olla kivaa :'D , ystävyyskin käy mutta toivon molemmissa y-työssä ja ystävyydessä että tullaan kyselemään kuulumisia ja miten tallilla on mennyt, vaikka vuorotellen.. (:

Moikka !, mulla olis kisat!!! , tuu säki ne on hesassa ja toiset kisat vaasassa.

- No sepä kiva että järjestät kisat, mutta en ala matkustaa kisoihin yli 20km.. Enkä muutenkaan välttämättä lähde jos laji ei kiinnosta.

Missä asut ja missä talli sijaitsee ?

- Talli sijaitsee samassa paikassa jossa minä asun, eli etelä-suomessa somerolla (:

Voisitko antaa mulle kepparin teko-ohjeita tai kaavat edes ?

- Selaile vaikkapa niitä teko-ohjeita netistä, sillä täältä et niitä saa. Kaavat kannattaa tehdä itse, esim. leivinpaperiin piirtämällä (:

©2019 kht salama kht salama UKK - suntuubi.com