Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kht salama kht salama Talli päivyri

Tänne saavat kirjoittaa kaikki ketkä ovat ratsastaneet / hoitaneet tallini hevosia IRL . Ei muut ! turha kirjoitus poistetaan !

Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: kht salama/ nappi

07.12.2011 20:37
Aluks ratsastelin Flipperin kentällä n. 40 min :) Oli ollu koko päivän tarhassa riehumassa ni ei tunnil enää jaksanu... onneks ! Mentiin pieniä kavaletteja, vielläki vähän yritti väistää esteeltä pois, ei oieken ime kunnolla esteelle :/ Täytyy tota koulupuolta viel kokeilla ;) Sen jälkeen Menin Speedyllä tiellä pelkän riimun narun kans oli kivaaaa :D n. 20 min, enkä ainakaa levinny tyylillä siihe ojaaa :D Muille mun hepoille VP.

Nimi: Pony/Hoss

06.12.2011 21:00
HOSSILLA VP !

Vastaus:

tänään saat sitte ratsastaa !

Nimi: Pony/Otto

06.12.2011 20:59
Mentiin ihanassa lumisessa kuusikossa metsässä ja ravattiin raviradalle kunnes vesi yllätti n. 50min. hyvin! :) ensin käveltiin ja laukattiin polulla metsässä ja sit kuusikon läpi raviradalle! hyvin ! ;) Twilight & nappi seurana!
Kiitos siis seurasta ja mukavaa oli !<3

Vastaus:

Kiitos itelles seurasta :) juu oli parasta ;)

Nimi: Pony/Pommi

06.12.2011 20:56
Tänään mentiin pimeessä kentällä n. 25min. Uuden tulokkaan Flipperin kanssa :) käyntiä, ravia ja hiukan laukkaa, ravi siirtymisiä ympyrällä yms.. hyvin !

Vastaus:

Pommi kiittää hyvästä liikutuksesta :) !

Nimi: kht salama/ nappi

06.12.2011 20:04
Oi, aivan ihana itsenäisyyspäivä :) Aluksi lähettiin aamutuimaan Nappi/ Twilight ja Pony/ Otto lumiselle itsenäisyyspäivän maastolle :) Oli ihan hirmukivaa vaik levailtiinki siel välil xd Sitten ratsastettiin kentällä koulua Nappi/ Wild ja Pony/ Stara, iha hyvin, Wildi vaan innostu vähä menee ja ei meinannu mamma pysyy kyydis :D Sen jälkeen vielä illemmalla uusi poni Flying Flipper asteli talliin ( jolla ratsastin seurana Pony/ Pommi ) Ihan hyvin. Hypättiinkin ihan pieniä kavaletteja :) En siis tosiaan saa lisättyä tänne kuvia uusista joten lisään tonne uuden otsikon heppojen alle että kuvaamattomien hevosten tiedot :) Sieltä vain lukemaan sitten.

Vastaus:

ja ratsastin kans Speedyn illal pimees kiitolaukkaa ymym :D Pelkällä riimun narulla 30 min :) Twilightin maasto kesti n. 50 min. Wildin kans menin n. 40 min :) ja Flipperil jottai 30 minuttii :)

Nimi: kht salama/ nappi

06.12.2011 08:05
LUNTA ! <3 ihanaa, yön aikana maa oli muuttunu ihan valkeeks :) kyl ne varmaa sulaa vie tän päivän aikan pois, mut ehin sentää hetkeks päästä joulufiiliksee :) Kello on vasta niin vähän etten vie taida kyl mennä ratsastaa ku on niin pimeeki :o meen myöhemmin lumen kunniaks :) ja tää päivitys oli tietysti vaan lumen takii xd

Nimi: kht salama/ nappi

03.12.2011 16:25
En ainakaa oo unohtanu kirjotella D: mut joo, jalkani on selvinnyt venähdyksesrä, jipii ! Joten liikutin tänä aamulla aluksi Speedyn 30min mentiin ihan väistöjö asetusharjotuksia, kuvioita ja ravia ja laukkaa :) Sen jälkeen tuli Ponykin ratsastelemaan omaa poniansa Ottoa ja menin siinä samalla Pommilla. Nähtiin taas Oton jäätävät pukkirodeot :DD:D Pommi meni ihan ok. Mentiin väistöjä jossa vieläkin liikaa vauhtia :/ kuvioita ja ravia ja laukkaa :D Neiti oli taas innoissaan päästessään töihin tauon jälkeen ja hyvä niin :)

Nimi: kht salama/ nappi

13.11.2011 16:05
voi ei ! en saa tänne kuvia enää näil näkymin ollenkaa :( no kuitenki otto tuli takasin talliin :) ja uus poni Pommi kotiutettu myös, ja alettu kouluttamaan :) ratsastin sillä n. 15 min. Aika paljon oli tota vauhtia, muuten ihan rauhallinen.

Nimi: kht salama/ nappi

10.11.2011 20:30
No taas on muutamalta päivältä kirjottelu jääny :( mutta tänne ilmoittelen että uusi hevonen astelee lähiaikoina talliin, harmaanvärinen ja muuta en sitten vielä paljastakkaan :)

Nimi: kht salama/ nappi & pony

06.11.2011 11:37
mentiin aluks ihan kentällä jottai kouluvääntöö Pony/hoss & nappi/ wild. Hyvin, 20 min :) sit kuvattii ponskit ja otettii maastokuvii jonka seurauksena speedyn kuva poistu enkä saa enää takasi :s !

©2019 kht salama kht salama Talli päivyri - suntuubi.com