Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kht salama kht salama TUNNIT JA VALMENNUKSET

Eli siis alla lukee eri tunti vaihtoehtoja yms. Tunnille saa osallistua omalla tai minun hevosella ( jos omalla kerrothan vaikka luonnetta aikaisemmin ) ja tunnit ja valkat ovat ilmaisia.                                                  Tunnit:

Koulu H-A: Tunneilla otamme n. 5-10 minuutin alkukäynnit ja ravit. Sen jälkeen työskentelemme käynnissä ja ravissa aikapaljon erilaisia kuvioita ja ehkä vähän väistöjä. Välissä pienet lepokäynnit :) Sitten vaihdamme suuntaa ja teemme sinnekkin käynnissä ja ravissa samoja juttuja + jotakin muuta. Otamme laukkaa ja ehkä ravilisäyksiä. Sen jälkeen loppukäynnit n-5-10 min. ( huom. loppukäynnit saa halutessaan mennä maastoon minun eli Napin johdolla, ilmoita vain jos olet kiinnostunut ) :)

Koulu K-A: Otamme alkuun n.5-10 minuutin alkukäynnit jolka jälkeen työskentelemme käynnissä ravissa ja laukassa erilaisia kuvioita ja väistöjä. Saatamme myös vähän piruetteja yms. kokeilla :) Sitten menemme vastalaukka harjoituksia. Välissä pienet lepo kävelyt :) Sitten teemme toiseen suuntaan myös käynnissä ravissa ja laukassa kuvioita, väistöjä yms. Sekä menemme vastalaukkaa. Loppuun loppukäynnit n. 5-10min jotka saa myös halutessaan kävellä maastossa.

Koulu V-A: Alkuun otamme alkukäynnit n. 5-10min sitten aloitamme käynnissä,ravissa,laukassa sekä lisätyssä että kootussa käynnissä ravissa ja laukassa työskentelemään. Teemme erilaisia kuvioita ja jonkinverran väistöjä. Tällä tunnilla keskitymme passageen ja piruetteihin jos ratsukolle näin on tarve. Välissä lepokäynnit. Toiseen suuntaan samalla tavalla + jos on jotain erityisiä toiveita ;) Loppuun taas loppu käynnit :)

Normitunti: Alkuun n. 5-10min alkukäynnit jonka jälkeen menemme käyntiä,ravia ja laukkaa sekä eri kuvioita ja voimme harjoitella jotain tiettyä asiaa mitä haluaisit treenata. Toiseen suuntaan sama ja sitten loppukäynnit n. 5-10 min :)

toivetunti: Tunnille otamme alkukäynnit normaalisti n. 5-10 min jonka jälkeen yritämme toteuttaa jokaisen ratsukon toiveita kumpaankin suuntaan ja sen jälkeen loppukäynnit n. 5-10min.

maastoretki: Maastoretkellä menemme jonkun maastolenkin. Maastossa pitää hallita käynti,ravi ja laukka.

JOKAISELLE TUNNILLE PITÄÄ ITSE OSATA ARVIOIDA MITÄ KOULUVAIKEUTTA OSAAT JA KUINKA HYVIN SEKÄ KUNTOSI ASTEIKOLLA 1-5. TUNNEILLE SAAT TOIVOA SISÄLTÖÄ, ETEENKIN TOIVETUNNILLE. :)

                                            Estetunnit:

20-40cm: Menemme tunnilla aluksi verryttelyjä eriaskel lajeissa ja hyppäämme muutaman esteen, lopuksi voimme hypätä rataa. Jos ratsukolla ilmenee jossain asiassa jotakin vaikeuksia tai jos haluat keskittyä esim. Laukanvaihtoihin, niin tehdään niin jos aikaa jää riittämään :)

50-70cm: Menemme tunnilla aluksi verryttelyjä eriaskel lajeissa ja hyppäämme muutaman esteen, lopuksi voimme hypätä rataa. Jos ratsukolla ilmenee jossain asiassa jotakin vaikeuksia tai jos haluat keskittyä esim. Laukanvaihtoihin, niin tehdään niin jos aikaa jää riittämään :)

80-100cm: Menemme tunnilla aluksi verryttelyjä eriaskel lajeissa ja hyppäämme muutaman esteen, lopuksi voimme hypätä rataa. Jos ratsukolla ilmenee jossain asiassa jotakin vaikeuksia tai jos haluat keskittyä esim. Laukanvaihtoihin, niin tehdään niin jos aikaa jää riittämään :)

110-130cm: Menemme tunnilla aluksi verryttelyjä eriaskel lajeissa ja hyppäämme muutaman esteen, lopuksi voimme hypätä rataa. Jos ratsukolla ilmenee jossain asiassa jotakin vaikeuksia tai jos haluat keskittyä esim. Laukanvaihtoihin, niin tehdään niin jos aikaa jää riittämään :)

                                                 Valmennukset:

Koulu: Päätä itse taso ja kerro mitä toivoisit tunneilla tehtävän, koitan toteuttaa sellaisen tunnin :)

Este: Päätä itse taso ja mitä toivoisit tunneilla tehtävän, koitan toteuttaa sellaisen tunnin :)

©2019 kht salama kht salama TUNNIT JA VALMENNUKSET - suntuubi.com